avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solicitare de judecare a cauzei în lipsã
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solicitare de judecare a cauzei în lipsã

Am primit o citatie, cine imi explica ce inseamna?

Sunteti chemat in aceasta instanta, camera SALA X, complet c4, in data de xx.xx.2013, ora xx:zz in calitate de petent, in proces cu INSPECTORATUL DE POLITIE in calitate de intimat.
In caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa.
Prin inmanarea citatie, sub semnatura de primire, personal ori prin reprezentant legal sau conventional ori prin functionarul sau persoana insarcinata cu primirea corespondentei pentru un termen de judecata, cel citat este prezumat ca are in cunostinta si termenele de judecata ulterioare aceluia pentru care citatia i-a fost inmanata.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:22, 5 Noiembrie 2013
in acea contesattie depusa nu am solicitat ca vreau sa se judece in lipsa mea din nestiinta, dar pot cere acum sa se judece in lipsa mea? Mai exact fac o cere si o depun la registratura?
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2013
eron, utilizator
Accesaţi link-ul de mai jos, am dat acolo un răspuns care cuprinde tot ce vă interesează pe dvs. În cerere scrieţi "petent" în loc de "reclamant" şi "intimat" în loc de "pârât".
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie eron eron Am facut contestatie la un PV in urma cu ceva timp, dar am mai primit o citatie la fel cu aceasta si am spus sa se judece in lipsa mea, iar acum sa fixat un ... (vezi toată discuția)
Se poate judeca si in lipsa? alexser24 alexser24 sub semnatu ect este chemat in instanta la data de ect in calitate de intimat in ceea ce priveste dosarul plangere solutie de neurmarire / netrimitere judecata ... (vezi toată discuția)
Mai pot recupera ceva? alexser24 alexser24 X -prin afişare la sediul Tribunalului Gi, cu ultimul domiciliu în Bucureşti este chemat în această instanţă, camera sala 1, în ziua de 09.09.2019, ... (vezi toată discuția)