avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare contract de inchiriere

Buna ziua ! Am inchiriat un apartament cu inca 3 colege. Una din cele 3 s-a razgandit si am ramas doar 3 fete. Contractul de inchiriere este unul din actele necesare pe care trebuie sa il depun ptr acordarea ajutorului de incalzire.Domnisoara in cauza a fost trecuta in anexa ca membru de familie fapt care constituie un impediment in obtinerea ajutorului sus mentionat. Intrebarea mea este : trebuie sa merg la ANAF, respectiv Administratia Judeteana a Finantelor Publice in vedere procurarii unui act aditional pentru a face modificarea? Daca da, implica costuri suplimentare? Sau care e solutia? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:59, 4 Noiembrie 2013
Norma in vigoare prevede obligativitatea consemnarii numarului real de persoane
Solicitati la autoritatea fiscala responsabila,incheierea de act aditional,care nu obliga la costuri suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor urgent!!! mirelush mirelush As avea nevoie de ajutorul unui avocat pt ca tocmai am semnat actele pt angajare la o firma si o anumita clauza m-a pus putin pe ganduri. Se prevedea ca eu ar ... (vezi toată discuția)
Schimbare punct de lucru szture szture Buna ziua.Suntem o societate de comert cu ridicata a pieselor de schimb auto.Acum ne-am schimbat sediul unui punct de lucru.V-as ruga sa-mi spuneti de ce ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere(de mana) skyclear skyclear Buna ziua, Am convenit un contract de inchiriere(tipizat de pe internet) completat de mana in 2 exemplare intre mine si posibilul chirias. Acest act nu este ... (vezi toată discuția)