avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act sexual cu un minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act sexual cu un minor

Buna ziua. Am si eu o problema destul de grava. Defapt foarte grava. Am intretinut raporturi sexuale cu o minora de 14 ani neatiind ca are varsta respectiva. Ne-am iubit si ne iubim in continuare ,dar mama respectivei nu a fost de acord si a depus o plangere la politie (tatal ei este la inchisoare). Am fost chemat la politie , bineinteles ca mi-a venit citatie acasa si eu si mama prietenei mele. Evident ca am dat declaratie toti 3 (fac o mica paranteza am uitat sa spun ca suntem de la tara ,iar eu am implinit varsta de 18 ani) . Intr-un final mama prietenei mele a acceptat sa fim impreuna si ia sa stea la mine. Respectiva mea prietena nu a fost virgina ,iar mama ei a declarat ca a fost. Politia a deschis un micut dosar sa zic asa si au trimis-o la IML impreuna cu mama ei sa vada cand a fost deflorarea ,daca prezinta urme de violenta si daca a intretinut raport sexual de orice natura cu mine. Insa ce vreau sa va spun este ca mama prietenei mele in prezent este de acord cu relatia noastra si vrea sa retraga plangerea sau sa schimbe macar declaratia deoarece a scris ca prietena mea a fost virgina.. Nu prea ma pricep in acest domeniu.. Noi suntem de la tara ne iubim ,mama ei este de acord va rog spuneti-mi ce sa fac. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:25, 5 Noiembrie 2013
Daca o iubiti o luati de nevasta.
Asta ar fi varianta usoara.
Distinct de infractiunea de viol, actul sexual cu un minor are loc fara constrângere si fara a se fi profitat de starea de neputinta a victimei.

Fapta are loc daca exista consimtamântul victimei dat, desigur, în conditiile lipsei de maturitate psihica, sub imperiul impulsurilor necontrolate, al lipsei de rezistenta morala ori sub influenta inculpatului.

Odata depusa plangerea penala, acesta nu mai poate fi retrasa.

Nici impacarea partilor nu este incidenta.Vor fi efectuate acte de cercetare penala.

Va iubiti, asteptati, nu moare nimeni de abstinenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sex cu un minor betaadriana betaadriana Buna seara! Ce se poate face in cazul in care in urma unui contact sexual a unui barbat major cu un minor rezulta un copil (care are in prezent 4 luni) pe ... (vezi toată discuția)
Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am facut sex cu o fata de 15 ani iar eu am 20? allex93 allex93 Buna . am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu niste informatii. Eu sunt impreuna cu o fata de 9 luni de zile si am intretinut relatii ... (vezi toată discuția)