avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inscrierea in CF a antecontractului de vanzare fara ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inscrierea in CF a antecontractului de vanzare fara finalizare

Cand se face antecontractul (in vederea vanzarii prin prima casa), acesta se inscrie in CF-ul apartamentului. Daca vanzarea nu se mai efectueaza din cauza bancii, cum se sterge din CF inscrierea antecontractului, trebuie mers in instanta sau cum ?



Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2013
Amitrica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 00:27, 6 Noiembrie 2013
Radierea inscrierilor in registrul general de carte funciara,se poate realiza in temeiul disp L nr 7/1996 republicata,fie amiabil prin documente autentificate ,fie prin hotarare judecatoreasca definitiva
Cine anume poate merge sa solicite radierea din CF a inscrisurilor ? Eu ca persoana fizica (proprietar de apartament) sau notarul, altcineva ? Unde se afla sediul in care se tin cartile funciare, la judecatorie sau unde anume ?
Pe site-ul Agentiei Nationale de Cadastru si Publiciatate Imobiliara gasiti adresele fiecarui oficiu terotorial:
[ link extern ]
Persoanele in favoarea cărora s au înscris sarcinile prin intermediul notarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract fara intabulare incepand cu 1 oct 2011? CipiM CipiM Am de facut un antecontract pentru cumparerea uni apartament dar vanzatorului nu i-au iesit inca actele de cadastru si intabulare. Am fost la un notar sa ... (vezi toată discuția)
Anulare promisiune vanzare-cumparare imobil mariana_aba mariana_aba Buna seara, urmeaza sa vand o locuinta prin credit si as vrea sa stiu care este procedura de anulare a promisiunii de vanzare in cazul in care cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu pre contract raluca tivichi raluca tivichi Buna seara, Vreau sa vand apartamentul pe care-l detin dar cumparatorul imi ofera un avans in momentul incheierii pre contractului si restul la o data anume ... (vezi toată discuția)