Daca am fost in somaj si intre timp mi-am gasit servici si mi s-a facut contract de munca pe perioada determinata.Intrebarea mea este daca in cazul in care angajatorul nu imi mai prelungeste contractul pot beneficia de restul de somaj ce mi-a ramas.Va multumesc si astept raspuns.
1. In momentul in care incheiati un contract individual de munca (CIM) pe perioada determinata de cel mult 12 luni se suspenda plata indemnizatiei de somaj.
2. La data incetarii CIM se reia plata indemnizatiei de somaj de acolo de unde a ramas cand ati incheiat CIM pana cand se va termina perioada de somaj la care aveati dreptul cand v-ati inregistrat la Agentia de Somaj.
Reluare somaj
cosmin20141
Buna seara,
Sunt in somaj de trei luni, in urma unei concedieri, as dori sa stiu daca ma pot angaja pentru o perioada determinata de 12 zile cu contract de ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa somaj
bureac62
Doresc sa stiu, daca dupa ce ma angajez ,(dupa o perioada scurta de timp de somaj),la o firma,beneficiez din partea statului de vreo suma in afara de salariul ... (vezi toată discuția)