avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare continuitate somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare continuitate somaj

Daca am fost in somaj si intre timp mi-am gasit servici si mi s-a facut contract de munca pe perioada determinata.Intrebarea mea este daca in cazul in care angajatorul nu imi mai prelungeste contractul pot beneficia de restul de somaj ce mi-a ramas.Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:20, 4 Noiembrie 2013
1. In momentul in care incheiati un contract individual de munca (CIM) pe perioada determinata de cel mult 12 luni se suspenda plata indemnizatiei de somaj.

2. La data incetarii CIM se reia plata indemnizatiei de somaj de acolo de unde a ramas cand ati incheiat CIM pana cand se va termina perioada de somaj la care aveati dreptul cand v-ati inregistrat la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplã dacã mã angajez în timp ce beneficiez de ºomaj? flore_inger flore_inger Buna Am si eu o dilema..Sunt si eu in somaj.Somajul l-as avea pana in martie 2014.Sunt in a doua luna de somaj.Daca ma angajez si contractul mi-l face pe 3 ... (vezi toată discuția)
Reluare somaj cosmin20141 cosmin20141 Buna seara, Sunt in somaj de trei luni, in urma unei concedieri, as dori sa stiu daca ma pot angaja pentru o perioada determinata de 12 zile cu contract de ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa somaj bureac62 bureac62 Doresc sa stiu, daca dupa ce ma angajez ,(dupa o perioada scurta de timp de somaj),la o firma,beneficiez din partea statului de vreo suma in afara de salariul ... (vezi toată discuția)