avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare dupa somaj

Doresc sa stiu, daca dupa ce ma angajez ,(dupa o perioada scurta de timp de somaj),la o firma,beneficiez din partea statului de vreo suma in afara de salariul oferit de patron,cu contract de munca pe perioada determinata,si dupa acea perioada beneficiez de continuarea somajului.
Cel mai recent răspuns: bureac62 , utilizator 18:42, 14 Decembrie 2012
In timp ce sunteti in somaj indemnizat aveti doua posibilitati sa incheiati un contract individual de munca (CIM):

- daca incheiati un CIM pe perioada determinata de cel mult 12 luni atunci se suspenda plata indemnizatiei de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa incetarea CIM;

- daca incheiati un CIM pe perioada nedeterminata atunci inceteaza plata indemnizatiei de somaj iar dvs. veti primi lunar (de la Agentia de Somaj) 30% din indemnizatia de somaj pana se termina perioada de somaj la care aveati dreptul.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj paganel10481 paganel10481 ce ar trebui sa fac in cazul in care mi-am gasit de munca si eu sunt inca in somaj . (vezi toată discuția)
Obligatii angajator uzzy_alex uzzy_alex Buna, sunr Alex si momentan sunt somer indemnizat. Am aflat ca angajatorii au anumite facilitati daca angajeaza someri,dar si obligatia sa nu-i dea afara 2-3 ... (vezi toată discuția)
Somaj diana45 diana45 Ajutorul de somaj a fost stabilit de pe data de 25.09 urmand sa-l primesc acasa dupa 6 noiembrie. daca ma angajez zilele acestea, mai primesc ceva? (vezi toată discuția)