avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bunuri

buna seara spuneti-mi cum pot sa imi recuperez si eu bunurile duse la parintii mei cu care nu sant in relatii bune acum ,bunuri respectiv,2 masini de spalat,1 frigider,1 coltar,1 sifonier,1 robot braun nou,1 aragaz ,lucruri pe care am chitante ,dar cei de la politie au spus ca eu nu au dreptul sa mearga cu mine sa le ridic,Mentionez ca eu singura nu ma pot duce sa le recuperez pentru ca sant violenti,verbal si fizic.....Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 17:47, 4 Noiembrie 2013
Incepeti prin a-i pune in intarziere cu privire la obligatia de a va restitui bunurile. Inainte de orice demers este bine insa sa verificati daca puteti face dovada ca bunurile pe care le pretindeti le-ati cumparat dvs. (cu documente din care să rezulte ca dvs. personal sunteti cea care a platit sumele de bani reprezentand pretul obiectelor iar bunurile pe care le pretindeti sa fie cele pe care le aveti pe documentele de achizitie).
Ar fi bine sa verificati si daca nu au trecut cumva mai mult de trei ani de la momentul la care ati lasat bunurilor parintilor.
In caz de refuz solicitati la instanta, obtineti hotarare si ii executati silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog din suflet lamuriti ma ! - " admitere in principiu" brokenangel brokenangel am un proces de partaj, nu inteleg nimic din admiterea in principiu . sper doar sa nu raman pe strazi ! am dovedit multi bani cu acte proveniti de ... (vezi toată discuția)
Executare silita asupra bunurilor Angelsy Angelsy Am divortat de fostul sot, la notar si am facut o intelegere, prin care ma angajam sa-l despagubesc cu o anumita suma de bani. I-am dat o parte din bani in ... (vezi toată discuția)
Frigider nou, defect din fabricatie. danutza777 danutza777 Buna ziua, din data de 1 a lunii curente ( deci de ieri) m-am mutat in chirie intru-un apartament in care toate utilitatile erau noi. Insa frigiderul, nou, ... (vezi toată discuția)