am un proces de partaj, nu inteleg nimic din admiterea in principiu .
sper doar sa nu raman pe strazi !
am dovedit multi bani cu acte proveniti de dinainte de casatorie si pe care i am cheltuit in casatorie insa din cate inteleg nu se iau in considerare si mai sunt si datoare ..fostul dot a venit cu niste adeverinte si fise fiscale dar nu a dovedit ca a cumparat ceva .. el avand o alta relatie..
va rog ajutati ma si explicati mi ce as mai avea de facut si ce inseamna de fapt hotararea aceasta
Solutia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilităţii partajării datoriilor comune, invocată din oficiu. Constată că părţile au dobândit în timpul căsătoriei, cu contribuţie egală, următoarele bunuri: - apartamentul nr.; - autoturism marca ; - mobilier şi aparatură electrocasnică existente în apartamentul : colţar, masă, două scaune tip burete, corp suspendat, corp blat, două corpuri dulap, aragaz, cuptor, frigider, televizor, robot bucătărie, storcător fructe, prăjitor pâine, hotă, pat dublu, saltea, comodă, şifonier, televizor LCD, dormitor mic compus din covor, monitor, comodă TV, dulap, pătuţ copil, lustră, 8 scaune pliante, un dulap plastic, o masă extensibilă, dulap 3 uşi, dulap cu dispoziv internet +cabluri, aparat aer condiţionat, maşină de spălat. Constată că reclamantul pârât are faţă de pârâta reclamantă un drept de creanţă pentru jumătate din ratele achitate în perioada 19.10.2012 (data desfacerii căsătoriei prin divorţ) şi până în prezent, pentru creditul contractat la Banca Transilvania, la data de şi un drept de creanţă pentru suma de 545,81 lei, reprezentând jumătate din contravaloarea asigurării, a impozitului pe clădire, a cotelor de întreţinere şi a contravalorii serviciilor RDS, achitate după data despărţirii în fapt a părţilor. Constată că pârâta reclamantă are faţă de reclamantul pârât un drept de creanţă de 83 lei, reprezentând jumătate din contravaloarea impozitului pe clădire, achitat după data despărţirii în fapt şi pentru jumătate din valoarea îmbunătăţilor aduse apartamentului nr., după data despărţirii în fapt. Acordă termen la data de 11 decembrie 2015 pentru discutarea expertizelor ce urmează a fi efectuate în vederea stabilirea valorii tuturor bunurilor ce compun masa partajabilă. Supusă controlului judecătoresc odată cu hotărârea asupra fondului cauzei. Pronunţată în şedinţă publică, azi 06.11.2015.