avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPOZITAREA TERENURILOR PENTRU TINERI CASATORITI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPOZITAREA TERENURILOR PENTRU TINERI CASATORITI

Buna seara,

In 2006 am facut o cerere in baza Legii 15 din 2003 care a fost aprobata.Pe terenul respectiv nu am ridicat nici un fel de constructie intrucat utilitati nu au fost in zona respectiv curent electric, apa, canalizare,etc. In 2012 Primaria mi-a retras dreptul de folosinta gratuita asupra terenului deoarece nu am ridicat locuinta in termenul legal.Mentionez ca nici in momentul de fata in zona respectiva nu sunt utilitati.

Intrebarea este: este normal sa platesc impozit Primariei pentru un bun care nu a fost proprietatea mea si pe care nu il mai am?

Alte discuții în legătură

Detin o casa in faza de receptie a lucrarii, dar nu am racordare ... MihaiC2000 MihaiC2000 Detin o casa in faza de receptie a lucrarii, dar nu am racordare la electricitate. Sunt racordat la apa si canalizare, am autorizatie de constructie, acte ... (vezi toată discuția)
Obligatie legala neindeplinita de primarie mariana_d mariana_d Buna seara, supun atentiei dumneavoastre urmatoarea speta: - conform legii 15/2003, in anul 2009 am primit un teren pentru a ridica o casa - prin legea ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca asociatia de proprietari sa detina in proprietate terenul din jurul blocurilor: alei, terenul pe unde trec conducte si cablurile florinc2 florinc2 Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential iar proprietarul acestuia (ce a terminat de vandut toate apartamentele), doreste sa doneze catre Asociatia ... (vezi toată discuția)