avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Decontare servicii medicale in strainatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Decontare servicii medicale in strainatate

A intrat in vigoare directiva europeana 24/2011, avand in vedere ca a trecut termenul limita de 25 octombrie?

Sotul meu a suferit o fractura in 2011, in perioada in care nu era asigurat. Fiind nevoie de operatie, am decis sa mergem la Szeged. Operatia a presupus introducerea unei tije metalice in os, tija care trebuie scoasa dupa doi ani. Intre timp si-a facut asigurarea, platind retroactiv toate sumele datorate.

In prezent este asigurat, s-au implinit cei doi ani si tija trebuie scoasa, prin alta operatie, de medicul care a introdus-o in os, ceea ce presupune o deplasare in Ungaria.

In acest caz, se poate rambursa de catre CNAS contravaloarea operatiei de scoatere a tijei, macar partial?

Ce trebuie facut in tara, inainte de a pleca la operatie? Trebuie ceruta aprobarea CNAS? Trebuie sa-si faca card european sau sa completeze vreun formular?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Eu și avocatul meu suntem de părere că certificatul iml este injust. se poate reevalua situația în altă parte? mirreya mirreya EXTRAS TIJA DUPA 1 AN JUMATE SI MEDICINA LEGALA A DAT RECUPERARE 4 ZILE ,am scos o tija cu sase suruburi ,nu mi se pare corecta evaluarea ,facand contestatie ... (vezi toată discuția)
Formular european e104 Marius-C Marius-C Buna ziua, Am o problema in rezolvarea careia sper ca ma puteti sfatui. Urmeaza sa ma mut in Austria si am nevoie de formularul european E104, in vederea ... (vezi toată discuția)
Accident auto - cercetare penala, urgentare marllo60 marllo60 In anul 2011 februarie am iesit cu masina dupa o strada care avea obligatoriu la dreapta .Dupa manevra dreapta am intors masina cu viteza mica aceasta manevra ... (vezi toată discuția)