avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ENEL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ENEL

Buna seara,vin cu o problema cu Enelul.In anul 2007 ni s-a schimbat contorul cu unul nou din 6 cifre,fara a avea ultimul numar in casuta rosie cum sunt cele mai vechi.De atunci mama mea a dat indexul prin telefon,fara ultimul numar(autocitire).Din 6 in 6 luni au venit si l-au citit ei(Enelul).Ultimul index era 4408 iar ei ne-au trimis factura de 44080,avand de plata 39 000 de kw la regularizare.I-am sunat si mi-au spus ca nu am dat corect indexul,trebuind sa citim si ultimul numar.Bine,am inteles,dar ei nu au vazut din 2007 pana in prezent eroarea?Daca ar fi corect asa cum spun ei ar insemna ca mama mea,care sta singura,ar fi consumat 550 kw pe luna,ceea ce este imposibil,avand doar un frigider,un boiler si un televizor.Intrebarea mea este daca as vrea sa-i dau in judecata asa avea vreo sansa de castig?
Suma de plata este imensa,este de 20 000 de roni,suma pe care ea din pensie nu are posibilitatea s-o plateasca.Ce ma sfatuiti?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: TIMOTEIG , utilizator 12:27, 26 Septembrie 2020
Buna! Am o situatie asemanatoare cu a doamnei Luminita. Tocmai am primit o factura enorma. Imi puteti spune cum s-a rezolvat situatia la dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-au facturat exagerat de mulți kw față de cât am consumat și nu-mi permit să plătesc factura. ce pot face în situația disperată în care sunt? Sufletdecaine Sufletdecaine Pe data de 30 noiembrie 2018, am dat index-ul pentru cele doua imobile pentru care am contract cu RCS-RDS. Al doilea index nu a fost primit deoarece nu il ... (vezi toată discuția)
Factura enel 7200 ron Nicoletapoanca Nicoletapoanca M-am trezit cu o factura de la Enel de 7200 de lei!Factura de regularizare pe 9 luni de zile! Nu am citit deloc index- ul in peroada aceasta,am platit ... (vezi toată discuția)
Bătaie de joc din partea enel miamariaa96 miamariaa96 Bună ziua! Acum un an am încheiat un contract pt furnizare energie electrică cu firma Enel. Contorul a fost schimbat chiar atunci și a plecat de la ... (vezi toată discuția)