avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire cic

Buna seara,

mi-am facut cerere de revenire din CIC dupa 1 an , angajatorul a fost de acord , dar in schimb imi spune ca nu mai exista atributiile din fisa postului meu si imi da ca sarcini cum ar fi deplasarile in tara , sa plimb hartii , etc.
Ce pot face ? atributiile din fisa postului meu exista , sunt facute de o alta persoana angajata cu 2 luni inainte de a intra eu in CIC ptr a preda lucrurile.

Cel mai recent răspuns: nexy , utilizator 14:17, 9 Noiembrie 2013
In acest caz, depuneti o sesizare la ITM si/sau Inspectia Muncii sau promovati o actiune in instanta.
multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire cic dav9 dav9 Buna ziua! Ar trebui sa ma intorc din CIC, insa din motive obiective, nu sunt de acord cu rolul propus de angajator. Rolul pe care l-am detinut inainte de CIC ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic alexandra_cristina2015 alexandra_cristina2015 Buna ziua! Astazi 21.08.2017 am revenit din cic (mi-am exprimat intentia cu 1 luna inaite printr-o cerere de revenire care a fost aprobata)dupa 2 ani si cu 67 ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu de crestere copil Ioana177 Ioana177 Buna ziua, va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: in prezent sunt in concediu de crestere copil pana in luna august. Anul trecut in luna noiembrie ... (vezi toată discuția)