avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu

Buna ziua,sotul meu a savarsit in perioade de incercare o infractiune intr-un dosar in care este acuzat de violare de domiciliu ,ultaj(art 321)distrugere, si vatamare corporala,este arestat de 3 luni iar pe 8 noi.va avea prima instanta.Daca partile vatamate vin si spun ca el nu a intrat in curte si ca de fapt decat cu fratele lui sau batat ca el a intervenit pt a aplana conflictul are sanse sa scape de o condamnare?plangerea a fost retrasa
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 4 Noiembrie 2013
Sustinerile dvs sunt contradictorii
Initial afirmati
sotul meu a savarsit in perioade de incercare o infractiune intr-un dosar in care este acuzat de violare de domiciliu ,ultaj(art 321)distrugere, si vatamare corporala

ulterior reveniti cu precizarea
el nu a intrat in curte

Pentru a se dispune masura arestarii,este evident ca procurorul responsabil a solicitat aplicarea masurii arestarii preventive ,numai in urma analizarii temeinice a plangerii si a declaratiilor partilor si martorilor
Este greu de crezut ca instanta sa admita eventuala revenire a partilor asupra aspectelor initial sustinute si declarate in plangerea initiala ,in declaratia data in fata organului de cercetare penala ,fara ca acestia sa nu fie acuzati,la randul lor de savarsirea de fapte sub incidenta penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura arestarii preventive mezgageza mezgageza in ce cazuri se dispune arestarea preventiva a suspectului? (vezi toată discuția)
Arestul la domiciliu oltul oltul conform noului cod ce conditii trebuie indeplinite ca inculpatul sa fie arestat PREVENTIV IN domiciliu?bineinteles dupa comiterea unei infractiune.... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva Bucur Diana Bucur Diana Acum 10 luni prietenul meu a lovit pe cineva cu masina in timp ce cobora o panta si a ramas fara frane. Din cate am inteles ulterior era o masina folosita doar ... (vezi toată discuția)