avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

am si eu o nelamurire,mi-a spus cineva ca salariul minim pt o persoana care a terminat facultatea este de 10 mil.indiferent de jobul pe care il ai.este adevarat?multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 09:12, 1 Aprilie 2009
nu stiu cine v-a spus, dar cine a facut-o a gresit...;) Salariul minim pe economie studii superioare de lunga durata(4 ani) este de 1200 lei, iar de scurta durata (3ani) este de 900 lei.Conditia esentiala este de a lucra in specialitatea si profesia studiilor superioare absolvite.
Daca lucrati in sectorul privat.
Referitor la salariul minim la cei cu studii superioare de scurta durata :acum ca se fac doar 3 ani,se considera ca sunt studii superioare de scurta durata ? Si de unde apare acel 900 ?din CCM , coeficientul 1.5 aplicat la 600 ?
600*1,5.= 900.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar de incadrare bertea.alina bertea.alina Am o nelamurire ,v-asi ruga sa ma ajutati .Sunt incadrata ca administrator financiar la o scoala , momentat sunt in intrerupere pentru crestere copil iar anul ... (vezi toată discuția)
Salariu minim ContSters103795 ContSters103795 care este salariul minim al unui angajat cu studii superioare intr-o societate privata ? (vezi toată discuția)
Salariul minim studii superioare mihaitudor mihaitudor cat este salariul minim pentru absolventii de studii superioare? Colegiul Universitar de 3 ani este considerat ca studii superioare la calculul salariului ... (vezi toată discuția)