avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces suspendat. Ce pot sã fac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces suspendat. Ce pot sã fac?

Buna seara,

Ma poate ajuta cineva, va rog? Pe portal a aparut solutia: "Tip solutie: 155/1 c.pr.civ
Solutia pe scurt: Suspendă judecata recursului, pentru lipsa părţilor.Irevocabilă."

Mai pot face ceva?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 23:38, 21 Noiembrie 2018
Daca este un proces pierdut de o aseociatie de proprietari pe acelasi motiv la solicitarea redeschiderii procesului, se timbreaza?
Buna seara!
Cererea de reluare a judecatii in urma suspendarii se timbreaza.
Daca un proces este suspendat, pe perioada suspendarii procesul nu este incheiat, ca urmare nu poate fi considerat pierdut printr-o hotarare definitiva. Doar daca a trecut o perioada (6 luni) si nu s-a reluat procesul, urmand a se admite perimarea se considera procesul incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a cauzei suspendate potrivit art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã irina8001 irina8001 [07.03.2013 Ora estimata: 08:30 Complet: C7 Tip solutie: 155/1 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecata cauzei conform disp. art. 1551 (1) Codul de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala- raspuns cerere perimare ,ce inseamna exact adydorel33 adydorel33 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca puteti, am urmatoarea situatie: Am facut contestatie (plangere contraventionala) in 2010 deoarece mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii cauzei Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu un proces pe rol cu serviciul inmatriculari pt taxa de prima inmatriculare sau de poluare sau cum au mai denumit-o , la ultima infatisare ... (vezi toată discuția)