avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despagubire teava gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despagubire teava gaze

Buna ziua,

Cum se face plata la despagubirea investitiei la teava de gaze? Doresc sa prelungesc teava de gaze si proprietarul initial imi cere 600 lei. Nu stiu cat a fost costul lucrarii si daca este ok suma...dar nu ar tb sa o platesc pe baza unei chitante si a unei copii dupa devizul lucrarii initiale?

Merci de orice raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:06, 5 Noiembrie 2013
Nu e vorba de despagubire ci de faptul ca vecinul dumneavoastra a cheltuit o suma destul de mare si o sa-si recupereze banii de la toti cei care se vor bransa in mod treptat.
Discutati cu proprietarul coloanei si va intelegeti cu el sa va dea acordul. La ce v-ar folosi o chitanta de la un vecin, persoana fizica? Important este sa aveti acordul de bransare si la un cost normal.
Mai intrebati si prin vecini sa vedeti cat au platit ei ca sa se branseze.
merci de raspuns.

Nu mai sunt alti vecini bransati la teava. Vecinul de la etajul 1 a platit iar eu la etajul 3 am nevoie de semnatura lui ca sa prelungesc teava mare.

Inteleg ca trebuie sa-si recupereze investitia ...dar si eu la randul meu ar trebui sa o recuperez ...si pe ce baza o sa cer bani?

merci
In baza documentelor legal intocmite de catre unitati autorizate care atesta executia instalatiei cu respectarea normelor in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursarea cheltuielilor la o coloanã de gaz. alx_max alx_max Doresc să știu câteva aspecte legate de rambursarea cheltuielilor făcute de investitori la o coloană de gaz. Se dau 3 investitori la o coloana de ... (vezi toată discuția)
Bransament gaze dulby dulby doresc sa ma bransez la coloana de gaze(la bloc),daca exista o persoana care nu este de acord(nu semneaza) ce se poate face ? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza despagubirea proprietarului de bransament gaze? alexterra alexterra Stau intr-o curte comuna cu 3 familii. Prima familie s-a racordat la gaze in 2002 platind lucrarea stradala 1500 dolari(aducand teava de la 3 curti distanta), ... (vezi toată discuția)