avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotul imi interzice sa circul cu masina proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotul imi interzice sa circul cu masina proprietate comuna

Buna...sunt in apropierea unui divort si sotul mi-a confiscat cheile masiini care este pe numele meu. ce e de facut? trebuie sa fac o plangere la politie? va rog mult sa-mi raspundeti!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:34, 7 Noiembrie 2013
puteti face plangere dar este ineficienta.Politia nu are competenta in astfel de conflicte "domestice". Se prezuma ca bunurile apartin sotilor in comun. Este de preferat sa deschideti actiunea de divort (care nefiind de comun acord poate dura destul de mult) si partajul totodata. Astfel instanta va hotari cum veti imparti bunurile comune . (asta daca nu ajungeti intre timp la un consens)
E bun propriu al dvs sau e bun comun, dar pe numele dvs ? Circulati doar dvs cu aceasta masina ?
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Dar chiar nu are importanta ca masina e pe numele meu?
e bun comun...dar pe numele meu...doar ca el nici nu stie cu ce fel de benzina merge..niciodata nu a dat bani de benzina..doar sa se plimbe cu ea....
Am inteles.. ori va judecati cu el, ori procedati in acelasi fel, ii luati masina si schimbati butucii.

Alte discuții în legătură

Partaj masina si teren ContSters310063 ContSters310063 voi ajunge la divort, cu copil minor dupa 10 ani de casnicie. sotul doreste partaj pt auto si teren. se platesc in continuare rate. cum sa procedez pentru un ... (vezi toată discuția)
Soțul a schimbat yala de la apartamentul bun comun, din care am plecat de frică. ce șanse am să obțin cheia dacă fac plângere la poliție? Krista19825 Krista19825 Buna ziua, Sunt in proces de divort cu sotul meu. Am depus acțiunea de divort în sept 2018, primul termen a fost în feb 2019 Iar al doilea termen este pe ... (vezi toată discuția)
Divort, consecinte parasire de domiciliu angiba angiba Buna ziua avand probleme de multi ani in familie(violenta verbala si fizica) si pe care acum nu le mai suport(am stat atat - pt copii,stiu acum ca am gresit) ... (vezi toată discuția)