avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura depunere somatia de plata pentru recuperare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura depunere somatia de plata pentru recuperare creante

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista un model standard pentru somatie de plata unui client persoana juridica si care e procedura de a depune ulterior aceasta somatie de plata in instanta.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:09, 5 Noiembrie 2013
Nu exista un model standard, trebuie sa vizati indeplinirea conditiilor legale de la somatia de plata in cerere. Actiunea se depune insotita de taxa de timbru la registratura instantei competente ca orice alta actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun mai departe o contestatie privind legalitatea desfasurarii unui concurs in vederea ocuparii unei functii publice? pmonicus pmonicus Am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice si ulterior am observat mai multe nereguli pe parcursul desfasurari concursului pana la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem de recuperat o suma de la o persoana juridica ... ram24 ram24 Buna ziua, Avem de recuperat o suma de la o persoana juridica din Germania. Am efectuat transport de marfa pentru societatea din Germania. Cererea de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru alina oana alina oana Buna ziua, Pentru depunerea unei cereri de chemare in judecata, actiune in pretentii, fiind vorba de recuperarea un prejudiciu pentru ultima factura ... (vezi toată discuția)