Buna seara,
Sunt angajata la o societate comerciala in functia de de casier-incasator si as vrea sa va intreb daca este legal ca fisa mea de post sa fie identica cu cea a unui coleg angajat pe functia de agent comercial.
Mentionez ca pe functia de casier incasator mai sunt angajate alte 7 persoane ale caror fise de post sunt identice intre ele nu si cu a mea.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Veti raspunde si veti indeplini artibutiile specificate in fisa postului semnata de dvs. aceasta trebuie sa aiba inscrisa functia din CIM. Daca difera functiile : CIM - fise post , este bine sa incercati sa vedeti unde este eroarea.Cuntumul salariului nu conteaza , nu este un salariu standard pentru atributiile scrise intr-o fise a postului.
Lucrez la o firma de Broker Asigurari in functia de Contabil si nu am semnat fisa postului, de fapt nu exista. Acest aspect e corect din punct de vedere legal?
multumesc,
Cod cor
lavinia_gmx
Buna ziua,
intr-un restaurant de tip fast food, o singura persoana se poate ocupa si de partea de bucatarie si de partea de caserie? daca da, sub ce cod cor? (vezi toată discuția)