avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului casier incasator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului casier incasator

Buna seara,
Sunt angajata la o societate comerciala in functia de de casier-incasator si as vrea sa va intreb daca este legal ca fisa mea de post sa fie identica cu cea a unui coleg angajat pe functia de agent comercial.
Mentionez ca pe functia de casier incasator mai sunt angajate alte 7 persoane ale caror fise de post sunt identice intre ele nu si cu a mea.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:31, 29 Aprilie 2009
Acest lucru tine mai mult de "bucataria interna" a angajatorului. Atunci ce atributii indepliniti? Dupa ureche? Cum se constata faptul ca ati savarsit o abatere disciplinara, prin neindeplinirea atributiilor de serviciu?
irina_irina571 a scris:

Lucrez la o firma de Broker Asigurari in functia de Contabil si nu am semnat fisa postului, de fapt nu exista. Acest aspect e corect din punct de vedere legal?
multumesc,


In general, la semnarea c.i.m. angajatorul trebuia sa va dea sa semnati si fisa postului pentru a sti ce atributiuni aveti de indeplinit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni disciplinare MihaDrag MihaDrag este legal sa primesti sanctiuni atunci cand nu sti sa rezolvi o dispozitie si termenul dat a expirat ? anul trecut am primit o dispozitie de la edilul nostru ... (vezi toată discuția)
Proces civil pentru recuperarea unui fals prejudiciu sermi sermi Buna ziua, Am lucrat 5 ani la o societate comerciala unde aveam contract de munca si conventie civila de prestari servicii. CIM-ul era pe 8 ore cu salariul ... (vezi toată discuția)