avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiuni disciplinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiuni disciplinare

este legal sa primesti sanctiuni atunci cand nu sti sa rezolvi o dispozitie si termenul dat a expirat ?
anul trecut am primit o dispozitie de la edilul nostru in care trebuia sa facem 9 fise cu proceduri specifice postului si pe atunci eram referent cu atributii de casier incasator, astazi am avansat datorita studiilor in inspector cu aceleasi atributii.anul acesta mis-a dat o dispozitie in care sa fac raportul la dispozitia de anul trecut .am facut un nr. de 5 fise pentru casier incasator pe raport am semnat cu inspector. este o gresala asa de mare?mentionez ca fisele le-am facut de anul trecut dar atunci nimeni nu le-a luat in seama din acest motiv erau pentru casier incasator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 12 Septembrie 2012
Neindeplinirea atributiilor prevazute in fisa postului constituie abatere disciplinara, fapt care poate atrage raspunderea disciplinara a salariatului respectiv.

Daca raportul a fost facut cand deja erati pe functia de inspector, atunci semnarea acestuia in aceasta calitate nu este o greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului casier incasator ralbuz ralbuz Buna seara, Sunt angajata la o societate comerciala in functia de de casier-incasator si as vrea sa va intreb daca este legal ca fisa mea de post sa fie ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea notei interne silviana13 silviana13 In situatia in care un director delegat, emite o nota interna , intr-o institutie de stat, cat timp este valabila acea nota interna ,daca intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
"abaterile disciplinare" difera de "neindeplinirea atributiilor si/sau sarcinilor de serviciu"? daniela_circiumaru daniela_circiumaru Buna ziua, Cum vad eu lucrurile: 1. Faptul ca un angajat fumeaza la locul de munca (desi nu are voie) este o abatere disciplinara (abatere de la disciplina ... (vezi toată discuția)