avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare

Buna ziua,

O rugaminte as avea daca se poate.
Sunt agent imobiliar ( p.f.a. ) si in urma unei tranzactii imobiliare, mai am de recuperat o suma ( 1000 ron ).
M-ar interesa daca ma poate ajuta cineva sa trimit o notificare ( doar ca instiintare si nu premergatoare inceperii unei actiuni in instanta ) si da ca da, ce cheltuieli aproximative ar presupune.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:35, 7 Noiembrie 2013
Notificarea poate fi trimisa si de dvs. prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau orice alt mijloc care asigura dovada comunicarii. Este recomandabil sa o formulati totusi sub forma de somatie in cazul in care ulterior, veti dori sa chemati in judecata debitoarea pe calea somatiei de plata, daca sunt indeplinite conditiile legale ale acestei proceduri desigur.
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2013
Madalina Pascu, Avocat
Va multumesc pentru raspuns. M-ar interesa sa o trimit sub forma de somatie si as prefera sa fie trimisa printr-un avocat, sa ia forma de document oficial.
Ce presupune in continuare aceasta procedura si nu in ultimul rand, as dori si o aproximare estimativa a costurilor, pentru a decide daca merita sa abordez aceasta procedura ( suma de recuperat este de aproximativ 1000 ron )
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2013
cornel_badea, utilizator
Vazand ca pe acest forum sunt interzise cererile si ofertele de colaborare conform regulamentului, va recomand sa contactati in particular un avocat si sa discutati cu acesta.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră ... mpaul1952 mpaul1952 Bună seara Vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră la următoarea speță: A. Telekom mi-a calculat abuziv și eronat facturile ... (vezi toată discuția)
Factura scadenta neplatita turkn turkn Ce pot face in conditia in care am de recuperat de la o firma suma de 5.000 lei(cv unei facturi pentru serviciile pe cere i le-am prestat),iar firma ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii mrsica mrsica Buna seara! In urma cu aproximativ 2 ani am facut un abonament la Cosmote care mi-l platea mama. Eu am plecat din oras si mama nu a mai platit acest ... (vezi toată discuția)