avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reinnoirea actului de inchiriere intre firma mea si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reinnoirea actului de inchiriere intre firma mea si scoala, act nesemnat de mine administrator

Buna ziua ,angajata mea a reinoit contractul de inchiriere intre firma mea si scoala la care aveam un act de inchiriere ce expirase, act de reinoire pe care a pus stampila firmei fara sa siu eu locuind cu ea si semnatura fiind a ei ,nu a mea.Problema este ca aces act nu se afla la mine ci in posesia ei ,act pe care eu nu il pot recupera deoarece nu mai pot intra in casa .Ce pot face? Directorul scolii nu vrea sa imi dea o copie .Este fals?ce pot face.....deoarece eu nu am stiut nimic...
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2013
Egnar, utilizator

Alte discuții în legătură

Este fals? poate fii trasa la raspundere angajata? Egnar Egnar Buna ziua ,angajata mea a reinoit contractul de inchiriere intre firma mea si scoala la care aveam un act de inchiriere ce expirase, act de reinoire pe care a ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura privata si uz fraudulos a stampilei Credit Star Credit Star buna ziua, am descoperit acum cateva zile ca o fosta colaboratoare si-a completat o adeverinta de venit falsa, in care mi-a falsificat semnatura mea, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Executare silita anulata pentru lipsa capacitate exercitiu ElenaPElena ElenaPElena Am incheiat un contract de inchiriere imobil cu o persoana juridica. Pentru ca aceasta persoana nu mi-a platit chiria mai multi ani am incercat sa fac o ... (vezi toată discuția)