avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este fals? poate fii trasa la raspundere angajata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este fals? poate fii trasa la raspundere angajata?

Buna ziua ,angajata mea a reinoit contractul de inchiriere intre firma mea si scoala la care aveam un act de inchiriere ce expirase, act de reinoire pe care a pus stampila firmei fara sa siu eu locuind cu ea si semnatura fiind a ei ,nu a mea.Problema este ca aces act nu se afla la mine ci in posesia ei ,act pe care eu nu il pot recupera deoarece nu mai pot intra in casa .Ce pot face? Directorul scolii nu vrea sa imi dea o copie .Este fals?ce pot face.....deoarece eu nu am stiut nimic...{mentionez ca angajata este mama de a doua si a facut totul fara sa stiu eu ,deoarece am locuit cu ea si actele erau in casa...


Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:49, 5 Noiembrie 2013
Poate fi trasa la raspundere penala, daca puteti proba acest lucru. In cazul in care nu recunoaste faptul ca a semnat, se va dispune o verificare de scripte sau expertiza grafologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoirea actului de inchiriere intre firma mea si scoala, act nesemnat de mine administrator Egnar Egnar Buna ziua ,angajata mea a reinoit contractul de inchiriere intre firma mea si scoala la care aveam un act de inchiriere ce expirase, act de reinoire pe care ... (vezi toată discuția)
Fals? Egnar Egnar Buna ziua am o firma si am locuit cu mama dea doua,actele fiind in casa si avand acces familia la acte si stampila firmei.Recent am aflat ca mama care era si ... (vezi toată discuția)
Declaratia la politie dyana33 dyana33 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie in cate exemplare se intocmeste o declaratie pe propria raspundere la politie. O declaratie in care eu am contestat ... (vezi toată discuția)