avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals?

Buna ziua am o firma si am locuit cu mama dea doua,actele fiind in casa si avand acces familia la acte si stampila firmei.Recent am aflat ca mama care era si angajata ca vanzatoare a eliberat niste adeverinte scrise de ea si stampilate cu stampila firmei mele .inclusiv a reinoit contractul de inchiriere pe terenul pe care se afla magazinul fara ca eu sa stiu ea stampiland si semnand contractul de inchiriere .Pot fii eu trasa la raspundere de ceea ce a facut ea?mentionez eu nu am completat nimic adeverinte etc... si nu am semnat nimic ,cii ea...

Alte discuții în legătură

Este fals? poate fii trasa la raspundere angajata? Egnar Egnar Buna ziua ,angajata mea a reinoit contractul de inchiriere intre firma mea si scoala la care aveam un act de inchiriere ce expirase, act de reinoire pe care a ... (vezi toată discuția)
Angajatul unei firme are dreptul sa incheie contracte cu furnizorii de utilitati in numele firmei? octavianlaz octavianlaz la redeschiderea unui punct de lucru pe care patronul i-l inchisese temporar acesta a cerut redeschiderea abonamentului telefonic care si el fusese intrerupt ... (vezi toată discuția)
Reinnoirea actului de inchiriere intre firma mea si scoala, act nesemnat de mine administrator Egnar Egnar Buna ziua ,angajata mea a reinoit contractul de inchiriere intre firma mea si scoala la care aveam un act de inchiriere ce expirase, act de reinoire pe care ... (vezi toată discuția)