Buna ziua.
Am avut un credit la banca pe care nu am mai putut sa-l platesc.Dupa 6 lunide cand nu am mai platit mi-a venit o instin
tare de la un executor ca in termen de 1luna trebuie sa platesc datoria plus cheltuieli de executare in valoare de 3300lei.Supuneti-mi ce mi se poate intampla avand in vedere ca acum nu am loc de munca si nu am sa le dau datoria ?Pot sa-mi ia masina care-i pe numele meu?Mai pot in momentul de fata sa-i trec masina pe numele fetei mele ca sa nu mi-o ia ?Va multumesc !
Vanzare, desigur. Daca afla creditorul, poate cere revocarea vanzarii, nu stiu cu ce sanse de castig. Sansele scad daca fiica poate dovedi ca a platit pretul, faceti-va probe dinainte.
Am fost la biroul executorului si am semnat un acord prin care ma oblig sa platesc 300lei pe luna,spuneti-mi va rog poate acesta sa mearga mai departe cu executarea.,adica sa nu tina cont de acest acord.Va multumesc!
Casa copil
daniroxana
Buna ziua. Numele meu este Gabriela. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr o problema. Sunt divortata din 2008, avem impreuna un copil de 14 ani si o casa, nu ... (vezi toată discuția)