avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde gasesc programa privind atestarea in functia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde gasesc programa privind atestarea in functia de telefonista?

Buna ziua,
Va rog, daca ma puteti ajuta sa gasesc PROGRAMA PRIVIND ATESTAREA IN FUNCTIA DE TELEFONSTA conform Dispozitiei Ministerului Muncii nr. 257/07.02.1990 si a Ministerului Telecomunicatiilor nr. 135/320 din 14.02.1990.
Am mare nevoie pt un examen pe post ce va avea loc saptamana viitoare, si nu o gasesc. Unde o pot cauta?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Audit intern Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Va rog mult , daca ma puteti ajuta ! Urmeaza sa sustin un examen saptamana viitoare si am primit la tematica ordinul ministerului sanatatii nr 840 din ... (vezi toată discuția)
Ekg obligatoriu ? SandraWeiss SandraWeiss Buna! Urmeaza sa imi fac o programare la medicina muncii pentru prima data si as dori sa intreb daca electrocardiograma este obligatorie? Am citit ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Procedura intocmire dosar medical angajare XTN89 XTN89 Buna ziua. Recent am promovat un concurs pentru un post in primarie. Angajatorul mi-a spus sa merg la medicina muncii si vreau sa stiu exact etapele. 1. ... (vezi toată discuția)