avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Audit intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Audit intern

Va rog mult , daca ma puteti ajuta ! Urmeaza sa sustin un examen saptamana viitoare si am primit la tematica ordinul ministerului sanatatii nr 840 din 09.09.2003 si nu gasesc nicaieri anexa din acest ordin ! Daca ma puteti ajuta cu aceasta anexa va multumesc mult ! Scuze pt deranj si sarbatori fericite !
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:33, 14 Decembrie 2009
Anexa o gasiti in M.O. 688 bis/01.10.2003
V-am trimis att la mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta si pe mine? ContSters23466 ContSters23466 Am nevoie si eu de urmatoarea legislatie pentru concurs: Ordonanta de Urgenta 34/2006, HG 925/2006, OH 30/2006, HG 942/2006, HG901/2005, HG 1660/2006, HG ... (vezi toată discuția)
Indrumare pt sustinerea examenului la cppc ank5 ank5 Buna, Luna viitoare voi da examen.....pe domeniu juridic....lb germana Ma poate ajuta cineva prin a-mi spune ce fel de documente sunt mai des date la ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc programa privind atestarea in functia de telefonista? D-ele-A D-ele-A Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta sa gasesc PROGRAMA PRIVIND ATESTAREA IN FUNCTIA DE TELEFONSTA conform Dispozitiei Ministerului Muncii nr. ... (vezi toată discuția)