As dori sa stiu daca prin SRL-D-ul pe care l-am infiintat se pot incheia contracte de colaborare sau trebuie neaparat sa fac contracte individuale de munca.
Va multumesc.
Conf art 4 lit b OUG 6/2011 microîntreprinderea aparţinând întreprinzătorului debutant are şi următoarele obligaţii specifice:
b) să angajeze cu contract de muncă pe durată nedeterminată şi să menţină în activitate cel puţin 2 salariaţi de la momentul obţinerii facilităţilor prevăzute la art. 5 lit. a) şi/sau b) şi/sau c) până la pierderea calităţii de microîntreprindere aparţinând întreprinzătorului debutant;
In ceea ce priveste contractele de colaborare, acestea se pot incheia in general cu persoane juridice sau cu pers fizice autorizate. Nu riscati incheierea de contr civile cu pers fizice neautorizate intrucat ati putea fi sanctionat de ITM cu amenda de 10.000 lei pentru fiecare persoana depistata la munca.
Srl-d
alinafay_bv
Revin cu o alta problema ptr srl-d, deoarece cei de la AIPPIMM nu ma prea lamuresc
-dati-mi un raspuns exact:
-am un srl-d cu 2 salariati(unul cu 8 ore, ... (vezi toată discuția)
Srl-d
ovidiu1113
Buna ziua
Am 2 intrebari legate de SRL-D
1.Dupa ce am inregistrat firma la registru comertului ce declarati trebuie sa depun la finante?
2.In lege scrie ... (vezi toată discuția)