avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... CONTROL FINANTE
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

CONTROL FINANTE

As dori sa ma ajutati daca se poate:Am avut un control la o firma care este in faliment(are si o gramada de datorii ,dar lichidatorul recupereaza din creante si tot distribuie pe iei la finante),si au gasit niste facturi de vanzare pe care nu le-am inregistrat (normal cu TVA )si imi pun masura sa ma inregistrez cu venitul si sa platesc impozit la acel venit si TVA aferent!
Normal aceste acte,datorii ce o fi nu ar trebui sa fie prescrise ?
daca da nu ma ajutati sa gasesc si un temei legal!Multumesc frumos!
O seara placuta!
Cel mai recent răspuns: alenka , utilizator 14:56, 6 Noiembrie 2013
ACELE FACTURI SUNT DIN 2006!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume obtinute din vanzari de bunuri garantate felisana felisana Am urmatoarea speta: de la deschiderea insolventei firma, care a fost la un administrator judiciar , a inregistrat niste operatiuni care au facut obiectul unui ... (vezi toată discuția)
Faliment breja breja Buna ziua, Daca o societate intra in insolventa si are debite din clienti neincasati din 2006 iar societatile figureaza la ORC ca :radiate, licidate, ... (vezi toată discuția)
Tva la facturi neincasate de la firme aflate in insolventa Anca T. Anca T. Exista posibilitatea recuperarii (sub o forma sau alta) TVA achitat deja pentru facturile emise dar neincasate de la firme aflate in insolventa sau ... (vezi toată discuția)