avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Daca suntem 3 frati,unul impiedicand iesirea din indiviziune,stabilit si folosind proprietatea comuna,la solicitarea celorlalti 2,i se poate cere in instanta sa suporte celtuielile de judecata,mai ales ca are un comportament violent,cu fratii,foloseste casa si terenuri,dar fratii platesc impozit,desi nu au fost pusi in posesie de catre primarie,existand certificat de mostenitor care atesta ca fiecare detine cate 1/3 din masa succesorala.Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:43, 8 Noiembrie 2013
Puteți cere in instanța ieșirea din indiviziune ca nimeni nu este obligat sa rămână in indiviziune.
Daca o sa castigati, instanta il poate obliga sa plateasca cheltuielile. Nu puteti sti ca le veti obtine sigur, depinde de situatia concreta: daca obtineti tot ce va propuneti etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire-iesire din indiviziune simageorgeta simageorgeta in anul2009 in urma decesului tatalui meu am mostenit 25%dintr-un imobil ,la fel si fratele meu,restul de 50%revenindui maicamii,care era divortata de tatai ... (vezi toată discuția)
Evacuare? Imparatul Imparatul La o casa, ramasa mostenire la 3 frati, unul dintre ei este extrem de violent. Ii alunga pe ceilalti, ii loveste nu-i lasa sa stea in casa, distruge, face ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau iesire indiviziune angel_3ro angel_3ro Buna ziua, o intrebare va rog mult: bunicii au murit acum 33 respectiv 18 ani. In urma lor au ramas 3 frati, o casa si terenuri. Au facut succesiunea si avem ... (vezi toată discuția)