avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare Punct de Lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare Punct de Lucru

Buna ziua!
Firma noastra urmeaza sa inceteze activitatea la Pct De Lucru actual si sa redeschida magazinul intr-un nou centru comercial (sediul firmei ramane acelasi). Ma puteti ajuta va rog cu demersurile, nu prea am inteles mare lucru de pe pagina celor de la ORC. Daca alerg eu se rezolva sau trebuie sa apelezi la firme fiindca altfel iti ia 2 luni? As vrea sa stiu etapele si ce acte imi trebuie si daca stiti cam cat costa. (o firma mi-a cerut 700 ron si sincer as vrea sa economisesc acesti bani).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 09:56, 31 Martie 2009
Taxele pentru deschiderea punctului de lucru la ORC sunt in jur de 700 lei .Aveti nevoie de un extras cf de la noul punct de lucru si contract de inchiriere/comodat ( si acord de la vecinii comuni si asociatia de proprietari daca spatiul e intr-un bloc )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire punct de lucru OANA GORAN OANA GORAN pentru a plelungi pct de lucru , in afara de formularul special de la ORC si actul aditonal la contractul de inchiriere ce altceva se mai depune la ... (vezi toată discuția)
Cat costa infiintarea unui punct de lucru? bryana46 bryana46 Buna ziua,in primul rand as dori sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si vin din nou cu o intrebare. Am un magazin alimentar deschis si as dori sa ... (vezi toată discuția)