Buna ziua,
Am depus o plangere contraventionala impotriva unei amenzi pentru lipsa rovinieta primita pe numele meu, pentru un autoturism pe care il vandusem, dar pe care noul proprietar nu l-a radiat.
Este necesar sa ma prezint in instanta sau se va judeca in lipsa mea?
Ce as putea faca ca pe viitor sa nu mai primesc astfel de amenzi? Mentionez ca intre timp autoturismul a fost din nou vandut.
Multumesc pentru raspuns!
In plangerea contraventionala formulata,aveati dreptul sa informati instanta de judecata ca intelegeti sa nu va prezentati la judecata,respectiv ca solicitati judecarea in lipsa
Daca cunoasteti termenul de judecata,din respect fata de instanta se impune sa informati oficial cu minimum 5 zile inainte de termen imposibilitatea prezentei si judecarea in lipsa
Pentru a solutiona problema cu amenzile aferente auto instrainat,puteti informa oficial SPR inmatriculari auto despre aspectul ca nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al acestuia,care a fost instrainat in favoarea cumparatorului dvs
Multumesc pentru raspuns!
Cred ca am mentionat in plangere judecarea in lipsa. Din pacate, in privinta iinstiintarii nu stiu daca mai pot face ceva: termenul este pentru joi si am fost nevoita sa plec din localitate.
Credeti ca mai pot sa anunt in vreun fel? nu ma pot gandi acum decat la fax....
Amenda rovinieta
anache
Cum pot anula procesul verbal emis pentru neplata rovinietei in conditiile in care la data constatarii eu nu mai eram proprietarul autoturismului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare rovinieta
trafyctz
Am vandut o masina acum 3 ani. Am facut act de vanzare cumparare, am scos-o de la taxe si impozite. Masina s-a vandut la randul ei, iar eu am pierdut actul de ... (vezi toată discuția)