avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare rovinieta

Am vandut o masina acum 3 ani. Am facut act de vanzare cumparare, am scos-o de la taxe si impozite. Masina s-a vandut la randul ei, iar eu am pierdut actul de vanzare cumparare intre mine si cel caruia i-am vandut-o, insa, am actul de v-c intre cel caruia i-am vandut-o si actualul “propietar”. Pot merge la biroul de inmatriculari ca sa fac o notificare ca sa evit amenzile de rovinieta cu actul acela ? Sau ce pot face in caz ca imi vine amenda de rovinieta ?
Cel mai recent răspuns: trafyctz , utilizator 18:39, 2 Februarie 2018
Este necesar sa informati oficial SPR evidenta auto ca nu mai sunteti proprietarul bunului mobil,sa solicitati ca autoritatea sa dispuna masurile legale in vederea identificarii actualului detinator al vehiculului
Impotriva amenzilor pentru lipsa rovinieta este necesar sa formulati plangere contraventionala in instanta si concomitent sa informati oficial CNADNR ca nu mai sunteti proprietarul vehiculului
Succes !
Multumesc frumos pentru raspuns. Pot face aceste lucruri si daca nu am actul de vanzare-cumparare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto ionny-ionela ionny-ionela In urma cu un an am vandut o masina am scoso de la financiar am facut acte de vanzare, persoana care a cumparat-o nu a inscris-o pe numele lui acum eu am ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta pierdut act de vanzare cumparare Valy1980 Valy1980 Buna ziua, Am vandut masina in 2011, respectand toate procedurile legale in vigoare: -act de vanzare cumparare -oferit fiscal de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)