avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dat in judecata!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dat in judecata!

Buna seara, in urma cu cateva zile tatal meu a fost dat in judecata de catre SC APA SERV VALEA JIULUI SA pentru neplata unei facturi in valoare de 70 de lei. In momentul de fata tatal meu nu este in tara. Am sunat la judecatoria Petrosani pentru a ma interesa de acest dosar si mi s-a spus ca in data de 18.11.2013 ma pot prezenta in calitate de reprezentant al tatalui meu cu dovezi. Intrebarile mele sunt: - ce dovezi ar trebui sa prezint? - pot sa-mi reprezint eu tatal? - daca achit acea suma se rezolva totul sau tatal meu va continua sa fie judecat? Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri, chiar nu stiu cum se procedeaza. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:30, 5 Noiembrie 2013
Achitati dvs suma si copie dupa chitanta o depuneti cu minimum 5 zile inainte de termenul de judecata la instanta
Instanta va lua act de achitarea sumei,respectiv va dispune respingerea actiunii,ca neavand obiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere neagu78 neagu78 buna ziua ma numesc neagu ramona in urma cu aproape 2 ani am avut pe rol doua dosare de la apa serv valea jiului in care am fost data la executor pentru asi ... (vezi toată discuția)
Citatie la judecatorie cristihere cristihere Buna. Am o intrebare, am primit somatie de plata sa achit integral 2 amenzi mai vechi. Am platit aproape jumatate din suma si mi-a venit citatie de la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata catre stat, amenda Chirpac_Mariana_Violeta Chirpac_Mariana_Violeta Buna ziua, am nevoie urgenta de un raspuns!!! Tatal meu si-a dat in judecata cei 3 frati si Consiliul Local pt uzucaparea unui imobil si pt constatarea ... (vezi toată discuția)