avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declaratie notariala de venit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declaratie notariala de venit

Va rog sa-mi spuneti daca, declaratia notariala a unei persoane fizice cum ca, nu obtine venituri din nicio sursa de venit si nici nu este angajata este scutita de taxe notariale si ce norme o reglementeaza.
Cel mai recent răspuns: insresuma , utilizator 00:46, 7 Noiembrie 2013
Este scutită de onorariu insa se pot percepe cheltuieli materiale, o suma ce nu poate depăși 12,40 cu TVA cu tot. Scutirea de onorariu se afla in Ordinul Ministrului Justiției cu privire la tarifele si onorariile notarilor publici pt activitatea notariala.
Va multumesc!
Este bine sa vedeti daca vrea notarul sa va redacteze respectivul inscris si in acest sens ar fi bine sa telefonati anterior de a va prezenta.
Notarul va poate programa si peste 3 luni ca sa va faca declaratia si e bine sa va informati daca o va face in aceeasi zi sau in cat timp.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tariful notarial calandrino21 calandrino21 Am o intrebare in legatura cu normele privind tarifele de onorarii ale notarilor publici aprobate prin Ordinul ministrului de anul acesta! Autentificarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. astazi am fost astazi la notar pentru declarație ... Alysioana2@gmail.com Alysioana2@gmail.com Buna ziua. Astazi am fost astazi la notar pentru declarație pentru bursa sociala, eu fiind beneficiara. Este normal sa mi se fi perceput taxa? (vezi toată discuția)
Onorariu notar-clarificări FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună seara, Încercând să înțeleg, care este logica onorariilor percepute de notari, conform anexei nr.2 din Ordinului Ministerului Justiției nr. ... (vezi toată discuția)