avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal completat gresit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal completat gresit

Buna ziua.
Care este art din lege care face referire la faptul ca daca procesul verbal este completat gresit(nume,data,cnp,motiv,etc)aceasta atrage nulitatea lui in instanta?
Cel mai recent răspuns: bassmafya17 , utilizator 10:38, 6 Noiembrie 2013
Ordonanţa 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, art.17:
"Lipsa menţiunilor privind numele, prenumele şi calitatea agentului constatator, numele şi prenumele contravenientului, iar în cazul persoanei juridice lipsa denumirii şi a sediului acesteia, a faptei săvârşite şi a datei comiterii acesteia sau a semnăturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constată şi din oficiu."

Acestea sunt,dar sunt completate gresit,ex. fapta s-a constatat la ora 16:00 dar pv s a incheiat la ora 06:00 ,aceeasi zi.

caut un art, ceva care sa faca referire la asta.

Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nul pv lipsind cnp? primaria a aplicat amenda pt constructie ... aidu aidu Este nul PV lipsind CNP? Primaria a aplicat amenda pt constructie fara autorizatie, insa a omis CNP contravenientului. Este automat sanctionat cu nulitatea? (vezi toată discuția)
Bună! am o întrebare. dacă am primit un proces verbal pe care ... Fiță 95 Fiță 95 Bună! Am o întrebare. Dacă am primit un proces verbal pe care mi s-a greșit numele de familie se poate anula? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala d3nnyss d3nnyss am si eu o intrebare!!!!!!am primit un pv acasa in care CNP ESTE GRESIT!ce trebuie sa fac pt a face contestatie !comform carei ordonante si ce articol (vezi toată discuția)