avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare departament in alt punct de lucru al aceleasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare departament in alt punct de lucru al aceleasi companii

Buna ziua,

Avem urmatoarea situatie la locul de munca: doua departamente se muta (definitiv) in alt punct de lucru ( din B in PH ). Ce se intampla cu salariatii care sunt angajati in cadrul departamentelor respective, avand in vedere ca nici nu pot fi mutati in cadrul altor depatamente prin prisma functiei ocupate si a pregatirii profesionale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 6 Noiembrie 2013
Vor fi concediati prin desfiintare de post.
Nu este obligatorie concedierea acestor persoane. Se poate face modificare de c.i.m.,care poate fi acceptata sau nu de catre salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii elena_i18 elena_i18 Buna ziua ! As vrea si eu o solutie legala pentru urmatoarea speta: Daca doresc destituirea unui director general la un SC sunt obligat sa-i ofer un alt ... (vezi toată discuția)
Contestatie concediere din motive ce nu tin de persoana angajatului denisa88 denisa88 Buna seara, Am cateva intrebari si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai detaliat.O sa redactez intocmai foaia pe care am primit-o,fara a ... (vezi toată discuția)
Concediere - detalii ciprian_br ciprian_br buna ziua sunt novice in detalii prinvind contractul de munca si doresc sa ma ajutati lucrez intr-un domeniu de retail cu aproximativ 500 de oameni si pe ... (vezi toată discuția)