avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Batut de jandarmi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Batut de jandarmi

buna ziua! intro seara am stat cu prieteni pana tarziu afara,dupa un timp au ajuns jandarmi ,ne-au legitimat si eu am intrebat ca ce sa intamplat atunci oameni legi au fost tare suparati ca am avut curajul sa intreb asa ceva. m-au dus in duba jandarmeriei doar pe mine ,m-au lovit cu pumni la coaste pe drum spre sectie. Am ajuns la sediul lor si au continuat sa ma bata si sa ma injure ,pb este k nu am semne in zona pielei unde mau lovit ...! ce ma sfatuiti in acest caz? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 12:59, 6 Noiembrie 2013
Faceti plangere la politie si parchet. Descrieti exact ce stiti ca s-a intamplat. Aveti deja martori pe colegii dvs de vorba ca v-au dus doar pe dvs in duba.
Chiar daca nu v-au lasat urme de violente pe corp,se stie ca uneori nu toate actele de violente lasa urme. Cateva dintre acestea pot fi: Trasul de urechi,trasul de par,o palma pe cap,un sut in fund,etc,toate acestea nu lasa urme de violenta pe corp,totusi se constituie drept act de violente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie in club PaulaF PaulaF Data post: Miercuri, 15 Septembrie 2010, 23:25 Subiect: O problema Buna seara. Am si eu o problema si niste intrebari fara raspuns. Ma numesc Paula si ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale jandarmeriei romane ultrass_89 ultrass_89 > As vrea sa va povestesc o intamplare petrecuta in cursul zilei de 4octombrie in judetul Brasov la un meci disputat in liga a V-a,si poate puteti sa ma ... (vezi toată discuția)
Ajutooor! bc02prz bc02prz Buna ziua!acum doi ani (august 2007)am avut o altercatie cu un domn in urma careia l-am lovit cu pumnul!Ieri mi-a venit citatie de la tribunal ca are ... (vezi toată discuția)