avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli reparatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli reparatii

Buna ziua, intrebarea mea este: la o institutie bugetara reparatii acoperisi, terasa,... intra in reparatii curente (20/02), sau pe reparatii capitale (pe investitii)?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:10, 6 Noiembrie 2013
Depinde de marimea reparatiei.Inlocuirea unei foi de tabla, a unui jgheab sau burlan, etc este o reparatie curenta. Inlocuirea a jumatate din tabla de pe acoperis este o reparatie capitala, dupa parerea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere acoperis grin grin Buna ziua, Pe scara unui bloc locuim 16 familii.(proprietari).Cei de la ultimul nivel doi si-au facut acoperisul separat, iar doi locatari impreuna.Cei doi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un apartament duplex din 2011 la mansarda unui ... Paul_336 Paul_336 Buna ziua. Am un apartament duplex din 2011 la mansarda unui bloc si in toamna aceasta am constatat ca se infiltreaza apa pe langa una dintre ferestrele tip ... (vezi toată discuția)
Somatie asociatia de proprietari Stanca81 Stanca81 Buna ziua,   Ma confrunt cu o situatie neobisnuita: in 2008 am achizitionat o locuinta la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti. Balconul locuintei era ... (vezi toată discuția)