avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbarea destinatiei locuintei in spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbarea destinatiei locuintei in spatiu comercial

Buna ziua,
Va rog sa-mi comunicati ce baza legala a avut vecina mea de a reusit sa-si schimbe locuinta in spatiu comercial, fara acordul meu,eu fiind direct afectata,intrucat am perete comun cu ea.Mentionez ca suntem 3 coproprietari ai imobilului si -i posibil ca celalalt sa-si fi dat acordul.Se putea face aceasta schimbare fara semnatura mea?Caror institutii sa ma adresez?Se poate discuta chiar de falsuri in acte?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lexxxx , utilizator 18:40, 11 Noiembrie 2013
Legea 230 nu precizeaza cati dintre proprietari trebuie sa-si dea acordul. Ba chiar si chiriasul poate. :(
buna seara, as dori sa ma ajutati legat de acest acord al vecinilor ptr o spalatorie auto, eu am un certf de urbanism ptr deschiderea unei spalatorii , iar in acel cert imi cere acordul vecinilor la notar ptr eliberare autorizatie de constructie, din 3 vecini am de la 2 adica stanga si dreapta , cel din spate nu vrea sa imi dea acordul, ce se poate face in situatia asta , astept raspuns, VA MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta in spatiu magazin si spalatorie Nick_1 Nick_1 Ma intereseaza ca un spatiu care in prezent este locuinta sa cer Primariei schimbarea destinatiei imobilului pentru a deschide o spalatorie auto cu ... (vezi toată discuția)
Srl - acordul vecinilor CristinaMaria0804 CristinaMaria0804 Buna ziua , Daca locuiesc intr-o casa cu acces comun , intr-un corp complet separat , fara pereti comuni cu vecinii , mai este nevoie de acordul acestora ... (vezi toată discuția)
Spalatorie self-wash Mihai Ciprian Mihai Ciprian Bună ziua Vreau să imi fac o spălatorie self-wash, si aș avea nevoie de niște informațio dacă mă poate ajuta vineva. Aveți idee de ce ... (vezi toată discuția)