avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbarea destinatiei locuintei in spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbarea destinatiei locuintei in spatiu comercial

Buna ziua,
Va rog sa-mi comunicati ce baza legala a avut vecina mea de a reusit sa-si schimbe locuinta in spatiu comercial, fara acordul meu,eu fiind direct afectata,intrucat am perete comun cu ea.Mentionez ca suntem 3 coproprietari ai imobilului si -i posibil ca celalalt sa-si fi dat acordul.Se putea face aceasta schimbare fara semnatura mea?Caror institutii sa ma adresez?Se poate discuta chiar de falsuri in acte?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lexxxx , utilizator 18:40, 11 Noiembrie 2013
Legea 230 nu precizeaza cati dintre proprietari trebuie sa-si dea acordul. Ba chiar si chiriasul poate. :(
buna seara, as dori sa ma ajutati legat de acest acord al vecinilor ptr o spalatorie auto, eu am un certf de urbanism ptr deschiderea unei spalatorii , iar in acel cert imi cere acordul vecinilor la notar ptr eliberare autorizatie de constructie, din 3 vecini am de la 2 adica stanga si dreapta , cel din spate nu vrea sa imi dea acordul, ce se poate face in situatia asta , astept raspuns, VA MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta in spatiu magazin si spalatorie Nick_1 Nick_1 Ma intereseaza ca un spatiu care in prezent este locuinta sa cer Primariei schimbarea destinatiei imobilului pentru a deschide o spalatorie auto cu ... (vezi toată discuția)
Srl - acordul vecinilor CristinaMaria0804 CristinaMaria0804 Buna ziua , Daca locuiesc intr-o casa cu acces comun , intr-un corp complet separat , fara pereti comuni cu vecinii , mai este nevoie de acordul acestora ... (vezi toată discuția)
Spalatorie self-wash Mihai Ciprian Mihai Ciprian Bună ziua Vreau să imi fac o spălatorie self-wash, si aș avea nevoie de niște informațio dacă mă poate ajuta vineva. Aveți idee de ce ... (vezi toată discuția)