avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Licenta in dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Licenta in dreptul muncii

Am si eu o mare rugaminte , voi face licenta pe dreptul muncii , mai exact securitatea si sanatatea la locul de munca , insa nu stiu nici macar orientativ ce poate contine sau macar un cuprins.coordonatoarea mea a zis ca nu o intereseaza de unde iau si cum arata , doar sa vada ca am muncit mult...daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi..:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 6 Noiembrie 2013
Incerc sa va ajut cu anumite opinii :
- mai intai se face structura lucrarii si bibliografia necesara
- dupa aceasta se merge la coordonatorul lucrarii pentru aprobarea planului de lucrare

Lucrarea poate contine:
- un capitol referitor la reglementarile privind securitatea si sanatatea in munca din tara si din UE
- un capitol se poate referire la Notiunile de baza privind securitatea si sanatatea in munca - definirea conceptului de sanatate si securitate in munca, obiectivul general al securităţii şi sănătăţii în muncă, instituţii cu atribuţii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

- un capitol se poate referire la drepturile si obligatiile angajatorilor in domeniul securitatii si securitatii in munca

- un capitol se poate referire la drepturile si obligatiile angajatilor in domeniul SSM

- un capitol se repartiza unui studiu de caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta vanceaana vanceaana Buna! Am ales sa fac licenta despre \" Continutul contractului individual de munca\", puteti sa imi dati cateva idei despre ce as putea sa scriu in ... (vezi toată discuția)
Tema pentru licenta .investigarea accidentelor de munca miniere. creataxxl creataxxl Buna ziua, am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la tema mea de licenta - Metodica investigari criminalistice a accidentului de ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat si responsabil ssm adrian65 adrian65 Reformulez o intrebare postata ieri, 09.04. In prezent sunt angajat cu CIM norma intreaga in cadrul SIPP si am decizie de Lucrator desemnat SSM - firma de ... (vezi toată discuția)