avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Licenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Licenta

Buna! Am ales sa fac licenta despre " Continutul contractului individual de munca", puteti sa imi dati cateva idei despre ce as putea sa scriu in lucrare?Multumesc
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 11:35, 17 Octombrie 2018
Buna ziua
Cautati pe net un model de contract de munca, codul muncii, alte acte ce pot avea legatura cu acesta ( legislatia SSM- reguli, obligatii, privind securitatea si sanatatea in munca, Codurile COR, etc. ) si vb., faceti referire la ele in continutul licentei...
Sunt unele domenii de licenta, doctorat...unde nu poti inova asa mult ca in altele, gen medicina, constructii..., legislatia este mai stricta in aceste domenii...
Spre exemplu nu poti inventa tu un drept sau o obligatie ce poate fi inserat/a intr-un contract de munca ca este anulata daca se considera ca nu este legala.
Dar poti inventa un nou medicament, un nou ciment, liant, care, dupa testari, pot fi aprobate spre a fi folosite sau nu...
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Gasiti detalii mai multe aici
[ link extern ]
buna ziua,
descarca de pe site-ul ITM-ului contractul individual de munca standard. vei constata ca este actualizat in concordanta cu legislatia in vigoare. fiecare paragraf este notat cu o litera. transforma aceste paragrafe in capitole si subcapitole la lucrarea ta de licenta adauga un cuvant inainte si bibliografie si ar trebui sa ai un punct de plecare. dupa ce ai facut acest schelet discuta cu profesorul indrumator si vezi daca este de acord cu planul general (practic te duci la el cu un cuprins si apoi dezvolti si continutul) este posibil sa aduge sau sa stearga capitole. succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta in dreptul muncii ralukutza20 ralukutza20 Am si eu o mare rugaminte , voi face licenta pe dreptul muncii , mai exact securitatea si sanatatea la locul de munca , insa nu stiu nici macar orientativ ce ... (vezi toată discuția)
As dori sa imi deschid o agentie turism samire07 samire07 As dori sa imi deschid o agentie de turism dar care sa nu aiba un birou pentru lucrul cu publicul prefer sa lucrez pe internet.Este posibil si care sunt ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)