avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie si viza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie si viza

sant casatorita an maroc eu si sotu meu vrem sa mergem an romania nu stiu cum sa procedez cu actele dea ici daca puteti sa ma an drumati :(luni luam actu de casatorie si nu stiu cum trebuie sa fac trebuie viza casa mearga sotu cu mine an romania va rog frumos da ca puteti sa ma ajutati
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2013
gherasimefigenia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:02, 8 Noiembrie 2013
V-ati casatorit la ambasada Romaniei? Sper ca da, pentru a obtine viza trebuie sa aveti certificat de casatorie romanesc.
Mai trebuie sa aiba asigurare medicala valabila minim 3 luni si cazier judiciar sau un alt document echivalent eliberat de autoritati.
La ambasada solicitati viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei pentru 90 de zile, este mai simplu de obtinut si este gratuita pentru membrii de familie, nu platiti taxa consulara.

Dupa ce veniti in Romania va trebui sa depuneti in cel mult doua luni actele pentru permis de sedere temporara (asa se acorda la inceput).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz pentru cet.sirieni!!! ContSters262428 ContSters262428 Buna seara! Ajutati-ma va rog!!! Am dubla cetatenie (MD/RO),sint casatorita cu cetatean Sirian(6 ani si are permis de sedere in MD)...eu detin BI/Rom. si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)