avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzare de masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzare de masina

buna seara ,am si eu o intrebare ,azi am vandut masina ,am avut actele in regula de romania ,eu a trebuit sa scriu pe talonul masini ca o instrainez respectivului cumparator si sa semnez
ce nu am facut eu e ca nu am pus data de azi doar am scris numele si am semnat ce s-ar putea intampla ca nu am pus data de azi ?
contractul de vanz cump e pe data de azi si am scos si certifiacatul fiscal de la primarie eu am scos-o de la imp de la primarie
Cel mai recent răspuns: garnita georgiana , utilizator 22:01, 6 Noiembrie 2013
Nu aveti ce consecinte sa suportati,avand in vedere ca restul documentelor sunt corect datate
multumesc m-am speriat ca poate face ceva si platesc eu ,dar in momentul cand el o va inscrie va fi radiata din circulatie dupa numele meu si va intra pe numele lui ,eu mai trebuie sa fac ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta cu contract de vânzare-cumpărare Cornelia93 Cornelia93 Buna ziua ! Acum o luna de zile in urma unei cautari pe google am dat de un domn care pretindea ca se ocupa cu dezmembrari auto. Am facut cu acesta contract de ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr pentru o mașină vanduta crisstinn crisstinn Am vândut o mașină în luna martie, în drum spre politie am pierdut certificatul de înmatriculare, pana la urma l-am declarat pierdut dar nu am putut sa ... (vezi toată discuția)
Radiere masina din circulatie, dupa vanzare dsmihalea dsmihalea Buna ziua Am vandut o masina(prima data cand vand)si nu am scris pe talon ca o instrainez catre persoana careia am vandut-o pentru ca nu am stiut ca asa se ... (vezi toată discuția)