avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Recuperare acciza auto peste 3.000 cmc
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Recuperare acciza auto peste 3.000 cmc

Am achizitionat o masina cu motor de 3.518 cmc pe care am platit noua acciza de 3.518 eur + tva si as vrea sa stiu daca vand aceasta masina in Ungaria imi pot recupera aceasta acciza si daca da, cum?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Delia19 , utilizator 18:26, 20 Noiembrie 2013

Am achizitionat o masina cu motor de 3.518 cmc pe care am platit noua acciza de 3.518 eur + tva si as vrea sa stiu daca vand aceasta masina in Ungaria imi pot recupera aceasta acciza si daca da, cum?

Multumesc

Oare chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe cumparare auto anonim anonim Buna. Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbtu verde - achizitie masina din import in anul 2006 larisapojega larisapojega Am achizitionat si eu un autoturism in 15.12.2006 si la vremea aceea am platit asa zisa taxa vamala care era o chitanta tot cu taxe si accize platite la stat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto recuperata zexu zexu Buna ziua! Am achizitionat in anul 2008 o masina cu motor de 2497 cmc de la un baiat care a adus-o din Germania. Mentionez ca masina era gata inmatriculata, eu ... (vezi toată discuția)