Am depus o contestatie pt o decizie de debit primita pt restituire indemnizatiei CIC primita necuvenit,in termenul legal.Intre timp mi-am schimbat domiciliu si nu am mai primit eu instiintarea sa platesc taxa de timbru,cei care locuiesc acolo nu mi-au spus,am depus cerere de reexaminare dar a fost respinsa.Mai pot sa fac ceva,sa depun din nou cerere de chemare in judecata?
va multumesc pt raspuns.Ma intreb dac intradevar mai pot depune cerere de chemare in judecata pt ca eu am avut termen de 30 zile atunci m-am incadrat in termen dar apoi am ratat instiintarea cu taxa de timbru deci mai pot depune cerere in aceste conditii?
Hotararea prin ca s-a anulat cererea de chemare in judecata ca netimbrata nu are autoritate de lucru judecata asupra fondului. Puteti de depune din nou cererea la care sa atasati si taxa de timbru.
va multumesc pt raspuns deci sa vad daca am inteles bine.Eu depun cerere de chemare in judecata de fapt am vazut acum ca se chema contestatie e acelasi lucru?impotriva deciziei de debit chiar daca in acea decizie era trecut un termen?scria la final "decizia poate fi atacata la tribunal in 30 zile de la comunicarea solutionarii contestatiei"in cerere mai trebuie sa precizez ceva sau doar ca contest acea decizie?
cred ca nu m-am exprimat bine CERERE REEXAMINARE A HOTARARII DE ANULARE A CONTESTATIEI DECIZIEI AJPIS se mai poate depune o data daca era contestatie si era termenul de mai sus trecut?
Comunicare incheierii
ili47
Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare ,
Cand primeste ... (vezi toată discuția)