avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare anulare chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare anulare chemare in judecata

Am depus o contestatie pt o decizie de debit primita pt restituire indemnizatiei CIC primita necuvenit,in termenul legal.Intre timp mi-am schimbat domiciliu si nu am mai primit eu instiintarea sa platesc taxa de timbru,cei care locuiesc acolo nu mi-au spus,am depus cerere de reexaminare dar a fost respinsa.Mai pot sa fac ceva,sa depun din nou cerere de chemare in judecata?
Cel mai recent răspuns: cosminaioana , utilizator 22:22, 7 Noiembrie 2013
Buna seara,

Puteti sa depuneti din nou cererea de chemarea in judecata. Daca plateati taxa de timbru cu ocaiza reexaminarii erau sanse sa continue procedura.

Seara buna,
Costi Boncu
va multumesc pt raspuns.Ma intreb dac intradevar mai pot depune cerere de chemare in judecata pt ca eu am avut termen de 30 zile atunci m-am incadrat in termen dar apoi am ratat instiintarea cu taxa de timbru deci mai pot depune cerere in aceste conditii?
Buna ziua,

Hotararea prin ca s-a anulat cererea de chemare in judecata ca netimbrata nu are autoritate de lucru judecata asupra fondului. Puteti de depune din nou cererea la care sa atasati si taxa de timbru.

Zi buna,
Costi Boncu
va multumesc pt raspuns deci sa vad daca am inteles bine.Eu depun cerere de chemare in judecata de fapt am vazut acum ca se chema contestatie e acelasi lucru?impotriva deciziei de debit chiar daca in acea decizie era trecut un termen?scria la final "decizia poate fi atacata la tribunal in 30 zile de la comunicarea solutionarii contestatiei"in cerere mai trebuie sa precizez ceva sau doar ca contest acea decizie?
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2013
cosminaioana, utilizator
cred ca nu m-am exprimat bine CERERE REEXAMINARE A HOTARARII DE ANULARE A CONTESTATIEI DECIZIEI AJPIS se mai poate depune o data daca era contestatie si era termenul de mai sus trecut?

Alte discuții în legătură

Comunicare incheierii ili47 ili47 Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare , Cand primeste ... (vezi toată discuția)
Model formulare apel ContSters287513 ContSters287513 Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)
Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)