Am depus o contestatie pt o decizie de debit primita pt restituire indemnizatiei CIC primita necuvenit,in termenul legal.Intre timp mi-am schimbat domiciliu si nu am mai primit eu instiintarea sa platesc taxa de timbru,cei care locuiesc acolo nu mi-au spus,am depus cerere de reexaminare dar a fost respinsa.Mai pot sa fac ceva,sa depun din nou cerere de chemare in judecata?
Daca dvs. ati avut un termen pentru atacarea in justitia a unui anumit act si nu l-ati respectat sau l-ati respectat dar cererea de chemare in judecata/contestatia a fost anulata ca netimbrata (astfel incat se considera ca nu a fost niciodata introdusa), cererea de chemare in judecata/contestatia ulterioara va fi respinsa ca tardiva (daca nu este exercitata in termenul prevazut de lege). Daca asta este intrebarea.
Cererea de reexaminare este doar o cale de atac pentru care legea prevede, de asemenea, un termen de exercitare. Aceasta nu o puteti depune din nou.
Comunicare incheierii
ili47
Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare ,
Cand primeste ... (vezi toată discuția)