avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare anulare chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare anulare chemare in judecata

Am depus o contestatie pt o decizie de debit primita pt restituire indemnizatiei CIC primita necuvenit,in termenul legal.Intre timp mi-am schimbat domiciliu si nu am mai primit eu instiintarea sa platesc taxa de timbru,cei care locuiesc acolo nu mi-au spus,am depus cerere de reexaminare dar a fost respinsa.Mai pot sa fac ceva,sa depun din nou cerere de chemare in judecata?
Cel mai recent răspuns: cosminaioana , utilizator 22:22, 7 Noiembrie 2013
Buna seara,

Daca dvs. ati avut un termen pentru atacarea in justitia a unui anumit act si nu l-ati respectat sau l-ati respectat dar cererea de chemare in judecata/contestatia a fost anulata ca netimbrata (astfel incat se considera ca nu a fost niciodata introdusa), cererea de chemare in judecata/contestatia ulterioara va fi respinsa ca tardiva (daca nu este exercitata in termenul prevazut de lege). Daca asta este intrebarea.

Cererea de reexaminare este doar o cale de atac pentru care legea prevede, de asemenea, un termen de exercitare. Aceasta nu o puteti depune din nou.

Costi Boncu
va multumesc eu ma refeream sa depun din nou contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare incheierii ili47 ili47 Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare , Cand primeste ... (vezi toată discuția)
Model formulare apel ContSters287513 ContSters287513 Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)
Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)