avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru transport lemne fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru transport lemne fara acte

Buna seara ..va scriu in speranta ca puteti sa-mi dati un sfat. Fratele meu lucreaza ca sofer , de doua zile , la domnul X .Astazi a fost oprit de un echipaj de politie si pentru ca nu avea acte pentru lemnele care le transporta , a primit amenda 2 000 ron sau 1 000 roni in 48 de ore.Inainte de a pleca in cursa , domnul X la asigurat pe fratele meu ca toate actele sunt in regula si nu are nici o problema . Acum ,cand amenda este pe numele fratelui meu , domnul X il trimite sa faca contestatie ...............
Ce se poate face in acest caz ,
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 02:17, 7 Noiembrie 2013
Pai fratele dvs cand l-a intrebat pe patronul X daca actele sunt in regula,nu a verificat daca actele sunt in regula? Este stiut ca nici un sofer nu trebuie sa plece in cursa fara a avea acte de provenienta si aviz de insotire a marfii.

Fratele dvs poate sa faca contestatie asa cum a zis domnul patron,insa patronul nu a spus si ce sa mentioneze iin contestatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda Dany32 Dany32 X-ulescu ,angajat ca sofer pe camion,fara carte de munca,a fost oprit de politie in timp ce transporta lemne de foc! La cercetarea politiei s-a dovedit ca ... (vezi toată discuția)
Amenda primita in germania. neplata, consecinte marianoancea marianoancea buna ziua in luna august ma aflam in germania si am fost oprit de un echipaj de politie am fost controlat la toate actele inclusiv la marfa apoi mia cerut un ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ela_ranete ela_ranete Buna ziua, As dori o informatie cu privire la urmatoarea problema: Soferul de la firma unde lucez a fost plecat in cursa cu un transport de lemn de fag, A ... (vezi toată discuția)