Buna seara ..va scriu in speranta ca puteti sa-mi dati un sfat. Fratele meu lucreaza ca sofer , de doua zile , la domnul X .Astazi a fost oprit de un echipaj de politie si pentru ca nu avea acte pentru lemnele care le transporta , a primit amenda 2 000 ron sau 1 000 roni in 48 de ore.Inainte de a pleca in cursa , domnul X la asigurat pe fratele meu ca toate actele sunt in regula si nu are nici o problema . Acum ,cand amenda este pe numele fratelui meu , domnul X il trimite sa faca contestatie ...............
Ce se poate face in acest caz ,
Pai fratele dvs cand l-a intrebat pe patronul X daca actele sunt in regula,nu a verificat daca actele sunt in regula? Este stiut ca nici un sofer nu trebuie sa plece in cursa fara a avea acte de provenienta si aviz de insotire a marfii.
Fratele dvs poate sa faca contestatie asa cum a zis domnul patron,insa patronul nu a spus si ce sa mentioneze iin contestatie?
Amenda
Dany32
X-ulescu ,angajat ca sofer pe camion,fara carte de munca,a fost oprit de politie in timp ce transporta lemne de foc! La cercetarea politiei s-a dovedit ca ... (vezi toată discuția)