avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL de catre o persoana fizica cu popriri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL de catre o persoana fizica cu popriri pe salariu

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca mi-as putea infiinta un SRL,avand in vedere ca sunt un om cu datorii la banci,poprire pe salariu, pe conturi ,etc.
Creditorii persoanei fizice pot ,,ataca" ,SRL-ul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ecoweb Platform SRL , Contabil 00:57, 9 Noiembrie 2013
nu pot ataca srl-ul, dar iti pot ataca partile sociale (adica iti ia ei dividendele)
si cum nimeni nu te poate obliga sa iti distribui dividentele ... ai viata lunga ca si antreprenor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pusa unei persoane asociat în firma mihaidrm mihaidrm Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul sotului sabina-elena sabina-elena Buna ziua. Sotul a avut in casatoria anterioara un apartament care a fost executat pentru neplata ratelor, rezultand un credit restant in valoare de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Asociat datorii la banci ca persoana fizica alina_ti alina_ti Daca asociatul unei societati cu raspundere limitata are datorii la banci ca persoana fizica sau posibil ,datoria sa fie deja data unei firme de recuperari ,se ... (vezi toată discuția)